FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Kurs

I 2008 startet jeg mitt eget firma” Lykkeliten”, der jeg tilbyr kurs, konsultasjoner og hjemmefødsler.
Fødselsforberedende kurs arrangeres på ” Pusterommet”, Vikanlandet, i lokalene til fysioterapeut Kristin Lyng-Enget. Koselige, flotte lokaler, med en god atmosfære.
Vi har 2 kvelder, på tirdager fra 19-21, og det er muligheter for helgekurs.

Vi tar for oss
- Fødsel
- Fødestillinger
- Smertelindring og smertemestring
- Avspenning
- Massasje
- Amming
- Parforholdet
- Foreldrerollen og barseltiden

Vi får besøk fra både fysioterapeut og kiropraktor på kveldene, og har et utvalg av salver, oljer, og andre produkter til visning og salg. Etter at alle har født har vi barselsamling, slik at alle kan møtes og utveksle fødselshistorier og danne sin egen barselgruppe om de vil. Jeg samarbeider med Heide Thorsen, som er ”doula” og også redaktør for Magasinet Fødsel i Fokus. Hun har selv født både på sykehus og hjemme. Hun har et stort engasjement for fødende og gravide, og for naturlig fødsel.

Jeg har eget kontor i Fjordgt. 10-12,2.etg, Trondheim Medisinske Senter, Trondheim. Der er jeg hver onsdag og har svangerskapskontroller/ konsultasjoner, for de som måtte ønske å gå til jordmor, eller som ønsker ekstra oppfølging.

Jeg jobber selv ved svangerskapspoliklinikken,St.Olavs Hospital, og har direkte kontakt dit om nødvendig, både til ultralyd og lege. Jeg jobber i tillegg ved barselavdelingen på Kvinne-Barn Senteret, og har masse erfaring med amming, og andre problemstillinger rundt fødsel.

Jeg har også 3 år fra Nyfødt- intensivavdeling, så føler jeg har mye å bidra med til nybakte foreldre.

Velkommen til kurs eller til konsultasjon, eller en prat om hjemmefødsel. Jeg tar også samtaler og hjemmebesøk om det skulle være behov for det.

Med vennlig hilsen
Berit Hembre, jordmor.

Bad Behavior has blocked 109 access attempts in the last 7 days.